tirsdag 28. september 2010

Gjenopplivning....


Dette koselige nattbordet ble mitt for bare 20 kroner på ett loppemarked. Det stakkars skapet stod innerst, bakerst, underst, langt inne i et lagertelt for påfylling av lopper på et loppemarked. Ingen hadde oppdaget det, men jeg, etter at jeg hadde puttet alle de fine tingene jeg allerede hadde kjøpt inn i bilen, måtte jeg  ha meg en siste runde inn i møbelteltet. Og der, bakerst, innerst, underst, stod det. Jeg tok det opp, gikk bort til han selgeren som jeg syns var billigst og spurte om pris. 20 kroner sa mannen, og det ble mitt i neste sekund. Nå skal jeg sette det ned på gjesterommet vårt, som for tiden blir veldig flittig brukt.

Må bare vise dere hvor stygt det var, selv om jeg bare hadde et dårlig mobilbilde. (Skjenken ved siden av skal også restaureres.) Den ble kjøpt på samme loppemarked for 50 kroner. Er jeg heldig eller?

2 kommentarer:

  1. Så flink du er Kaja! Det som imponerer er at du klarer å se for deg stygge møbler bli fin med litt maling osv..du får jo de værste loppe-ting til å bli så flotte!! Du er flink!
    Ha en strålende dag!

    Rigmor

    SvarSlett
  2. takk rigmor! Jeg har nok litt loppeøyner, ser hva som kan bli fint på noen få sekunder, he he.

    SvarSlett