onsdag 28. april 2010

Litt lopper, litt nytt og noe nyttig!

Dette herlige bilde kjøpte jeg nå i vår hos Ut fra Norden. Har det på dekketøyskapet mitt i stuen.Her er mine nyeste lopper. Jeg og Anja var på loppejakt i helgen som var og nå vil jeg vise litt av det som jeg fikk med meg. Her ser dere en krystallskål og to krystall-telysestaker. Betalte 30 kroner for alt. Heldig eller?Jeg kjøpte faktisk noe jeg ikke helt vet hva er... Den glassdingsen med tinn-lokk. Den var så fin og så billig(5 kroner) at jeg ikke kunne annet enn å kjøpe den. Tror jeg skal finne på noe jeg kan bruke den til, men nå står den forløpig på sølvfatet mitt på kjøkkenet til pynt.
Her ser dere den litt nærmere.


OG HER KOMMER ET LITE MIDDAGSTIPS:


Jeg har litt problemer med å få ungene til å spise middag for tiden og prøvde å finne på noe barnevennlig til dem.  Her er oppskriften på noe kjempegodt og barnevenlig:

1 pakke kyllingkjøttdeig

1 pakke hakkede tomater
1 boks tomatpure
1 fedd hvitløk
oregano
paprikakrydder
litt chilikrydder
urtekrydder el.
1 pose potetmos.

litt revet ost til topping.
Gratiner i ovnen i ca 12-15 min. 225grader

I steden for den tradisjonelle måten å dandere det på så kan man legge mosen og fyllet i striper så blir det litt gøy for barna. Vi voksne likte det nesten enda bedre en ungene, he he.

Det var litt mye fra meg her i dag, men det var så lenge siden jeg hadde blogget nå, så da hadde jeg litt mye å by på.

3 kommentarer:

  1. Så fine lopper!!! Den middagen skal straks prøves ut.

    SvarSlett
  2. Gøyt innlegg, Kaja! Fine ting, fristende mat.

    SvarSlett
  3. Hos meg har d og vært en liten bloggepause :) såg fristende ut den middagen då, har prøvd noe lignende før.. men bare ennå enklere.. kjøttdeig,spagettisaus og potetmos..tatta! :) så gøy me loppemarked, eg gleder meg t d e min tur! :) ha en fin kveld

    SvarSlett