fredag 5. mars 2010

Noe av gårsdagens bruktfunn.

 

Gyngehesten var bare så sjarmerende, og i tillegg gøy for ungene. Den fikk Theodor. Snurrebassen og de to små trebilene fant jeg også på brukthandelen i går. 


  
Her er den aviskurven som jeg skal ha til barnebøker i lesekroken.

 

Denne boksen er jo bare helt rå. Den får stå på Preben sitt rom. 


  
Her er den andre boksen.

5 kommentarer:

 1. Så gøy!! Var jo kjempefine ting du hadde funnet. Kjekt å ha noe som ikke alle andre har. Likte spesielt godt gyngehesten og den boksen til Preben.

  SvarSlett
 2. ah, den gyngehesten va fiiin!!!

  SvarSlett
 3. Masse stilig asså!!! Veldig morsomt men den boksen til Preben har eg stått å holdt på og vurdert å kjøpe på Hammersland for noen måneder siden ;-) Så JAAA eg syns den e RÅÅÅ!!!!

  SvarSlett
 4. he he, er det mulig helena. det var ingrid sin begeistring som gjorde at jeg tok den. jeg syns den var kul og hun sa jeg måtte ta den.men den var ikke spessielt billig da. 30 kroner.

  SvarSlett
 5. Så utrolig mye fint du fant!! Heldig!!
  Tusen takk for kommentar inne hos meg! Skulle ønske jeg kunne si at jeg var flink med blomster, men mine LIDER av mangel både på vann og kjærlighet. Jeg gjorde derfor STORE øyne da blomsten som BURDE vært avgått med døden for flere måneder siden gjorde nye skudd (men de grønne bladene forble både grønne og fine, så jeg skjønte jo at den ikke var helt død). Uansett fikk den ikke mye vann ... Jeg har virkelig mye å lære når det kommer til blomster!

  Kjempefin blogg du har! Du har skikkelig sansen :)

  SvarSlett