lørdag 7. august 2010

Nytt bruktkupp!

Her en dag så skulle jeg til byn for å se igjennom bildene vi har tatt hos Fame. Uten unger i baksetet kunne jeg jo fått gjort noe annet og... Jeg ser på klokken i det jeg kjører over puddefjordbroen. klokken viser 15.40. jeg skal være hos fame kl.16.00. Har jeg tid å stikke innom min favoritt-bruktbutikk som liger rett under puddefjordsbroen på bysiden? Jeg kan jo bare rase raskt igjennom, viss jeg bruker bare 5 min, så går det. Jeg tar av i krysset ved mølenpris etter broen, og parkerer utenfor miljømarkedet. Jeg tar et raskt overblikk det inne og får øye på et fint avlastningsbord med aviskurv under. oy, den der må jeg skjekke prisen på tenkte jeg. 95 kroner stod det. Jeg spør damen i butikken om jeg kan få det for 80, og hun sier JA! Så for nette 80 kroner ble dette koselige bordet mitt. Det er litt rokokkopreget, og det liker jo jeg. Viss du ser på formen på bordplaten så er den litt bølgete.

Jeg skal male det hvitt og kansje sette på noe tekst eller sjablong.

Her Ser dere hvor det har fått plass forløpig. Jeg tenkte etter hvert å ha det i stuen, men vil bare male det først.

Jeg tror jeg må haste til en butikk å kjøpe maling, for jeg gleder meg sånn til å se det ferdig. Ha en strålende helg alle sammen.

3 kommentarer:

  1. Det var veldig skjønt bord:-) Men tror du må ha skrevet feil klokkeslett;-) Gleder meg til å se det ferdige resultatet!!!

    SvarSlett
  2. Skikkelig fint. Elsker stilen din, selv om den er veldig anderledes enn min... Utrolig alt du klarer å skaffe deg for lite penger. flink e du...

    SvarSlett
  3. takk for det dere. og helena, takk for at du så den feilen med klokkeslettet. nå har jeg rettet det.

    SvarSlett