fredag 29. januar 2010

God helg

På torsdag var jeg på fretex og snopte meg det runde rokokkobordet på bildet her. 200 kroner kun.
Jeg lurer fortsatt på om jeg skal male disse møblene hvite, eller svart, eller pusse de og lakke de på nytt. Det er lov å komme med forslag.
Måtte bare ha med et bilde av Theo-gutten. Han våknet opp igjen i kveld, og satt inne i stuen med meg i flere timer og så på bilder på pcen og drakk kaffemocca med meg. Og så skulle jeg bare inn på badet og klippe neglene hans før jeg la han igjen, men da begyndte jeg å klippe håret hans og. Litt sent da, klokken 23 var jeg ferdig. Ble han ikke kul?

5 kommentarer:

 1. ~ Heisann!
  Fint du skrev melding på bloggen min så jeg fant den fine bloggen din. De spisemøblene dine er bare så lekre!!! og den skjenken og...heldig med funnene dine av gammle møbler,også er du så flink og sette sammen ting.
  Du lurte på det med og få til at alle kan skrive komentarer til deg.Da gjør du følgende: Gå inn på innstillinger og klikk på komentarer,og se nedover på en plass det står: alle(også anonyme meldinger), Klikk der og gå ned på lagre.Håper du finner ut av det...

  Hilsen fra Signe ~

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Jeg skrev akkurat en laaang forklaring på hvordan du kan få kommentarer fra alle, og idet jeg postet det, så hadde du fått svar fra Signe på det samme. Derfor slettet jeg kommentaren min, hvis du lurte;-)

  SvarSlett
 4. takk for det signe. men du overdriver nok litt med alt det skrytet, he he. veldig fint å få ordnet opp i komentarboksen ja.

  SvarSlett
 5. ~ Bildene dine taler for seg,kjære deg:-) Du er knall flink,du har det så utrolig fint!!!

  ...veldig kjekt og treffe venner her ute i bloggeverden...

  Hilsen fra Signe ~

  SvarSlett