lørdag 22. mai 2010

LITT NYTT I HEIMEN



Hjemmelaget sjablong til barnestolene.

Jeg malte bordet lyseblått og brukte samme farge til å male prinsekroner på stolryggene. I dette skarpe sol-lyset som bildene er tatt i er det nesten ikke mulig å se fargene eller mønsteret, men i virkeligheten så ble det akkurat passelig dust og fint.



Denne fine blomsten kjøpte jeg i dag på rema 1000. Jeg så en dame i butikken som hadde plassert en slik en i handlevognen sin, og jeg ble så  betatt av den at jeg gikk rett ut og hentet en slik en til  meg og. Den kan stå både ute og inne, så det er mulig jeg planter den ut i en krukke etter hvert.



Litt friske blomster på kjøkkenbordet er alltid koselig. Her har jeg vert og plukket noen greiner fra det fine morelltreet som står i blomst nå. 



Bare en liten ny ting på hyllen her... Så denne koselige mini-kommoden på jysk og falt pladask for den. Og det beste av alt var at den passet helt perfekt til fargen på kjøkkenet.oppi den har jeg småting som fyrstikker, batterier, håndkrem, etc.



Mine to skomper.

mandag 3. mai 2010

Litt lyseblå skal inn!


I dag har jeg malt endel ting i en fin lyseblå/turkis farge som heter noe så bra som "tøff".
Jeg ble veldig fornøyd med det som jeg malte i dag, så det er en viss fare for at flere ting kommer til å bli lyseblått i de nærmeste dagene. I dag malte jeg den store S'en som dere ser her, og XYZ som står på hyllen under, en stor lysestake i tre som står på gulvet, en blomsterpotte og navnet til Theo som skal stå på hans rom. Og så fortsetter jeg nok å male litt utover kvelden og. Holder på med en serviettholder nå....
En stor takk til Helena (Gul hverdag) for tipset. Jeg bruker en liten boks med prøvemaling som jeg kjøpte på obs for kroner 29.

søndag 2. mai 2010

Letters


Har hatt disse bokstavene på noen hyller rundt om kring i huset, bl.a. på barnerom. Men så var jeg litt lei av de ordene og fant ut at de var koselig i en slik åpen skål. Som dere vet så liker jeg jo så godt å forandre på ting.









Så slik ser det ut på sjenken i gangen min nå. Kan noen gi meg et lite hint om det speilet bak er for stort til å henges opp over her? jeg kjøpte det egentlig til å henge loddrett så man kunne se hele seg i speilet før man forlot huset. Men jeg måtte bare prøve om det var fint over denne sjenken. Selv syns jeg det er litt vanskelig å bedømme, men kansje det er litt stort til å henge over en sjenk?