onsdag 24. mars 2010

Klar for salg


Slik ble altså denne sjenken. Jeg fikk god hjelp av min kjære til å pusse den kraftig ned, og han hjalp meg til og med å male. Jeg måtte faktisk sparkle den litt for den var så slitt oppå. Og så var det pussing igjen etter det og så grunning, og atter en gang pussing. Den har fått tre strøk tilsammen med grunningen. Jeg tror jeg kommer til å legge et ekstra strøk oppå platen siden den er litt ekstra utsatt.'



tirsdag 23. mars 2010

Sjenken i entreen er malt!



Ja da var valget tatt, og resultatet kan dere se selv. (Jeg lurte lenge på hvilken farge jeg skulle male denne sjenken ) Jeg falt for hvit nå igjen, ingen bombe vel?. Men hovedgrunnen er at jeg ikke orker å se støvet så godt som man gjør på mørke møbler. Jeg elsker ikke akkurat å tørke støv.
Den er ikke helt ferdig enda, bare malt to strøk, så jeg får ta 3 strøket i morgen og da legge ut ett nytt bilde av det endelige resultatet. Jeg er foresten ferdig med den sjenken som vi skal selge også. Bilde kommer i morgen.


mandag 22. mars 2010

Påskegren i melkespannet

Jeg har vert så heldig å fått tak i et gammelt melkespann. Til jul hadde vi et lite juletre oppi, og nå til påske plukket jeg inn noen greiner  og  ungene fikk pynte dem med påskeegg.

Bare en liten stemningsrapport fra meg i kveld.

tirsdag 16. mars 2010

Hjelp meg da damer!


Denne veldig fine lysekronen pluss stålampen i bakgrunnen fikk vi helt gratis av noen på finn.no. Spørsmålet er bare om de passer inn i min stil....? Hva syns dere som har greie på det?

Her er en hylle som jeg kjøpte på miljømarkedet forige uke. Den var brun med offwhite strie inni. Jeg hadde lenge lett etter en hylle Preben kunne stille ut de fine dyrene sine i, og denne passet perfekt. Nå har jeg malt den 3 strøk med eggehvit og fått hengt den opp på rommet hans i så lav høyde at han rekker over alle hyllene selv.


Kjøpte meg det kaffeskiltet nå i helgen. Har lett etter et slikt til over esspressomaskinen vår. Nå er det liksom ferdig her, hi hi.

fredag 5. mars 2010

Noe av gårsdagens bruktfunn.

 

Gyngehesten var bare så sjarmerende, og i tillegg gøy for ungene. Den fikk Theodor. Snurrebassen og de to små trebilene fant jeg også på brukthandelen i går. 


  
Her er den aviskurven som jeg skal ha til barnebøker i lesekroken.

 

Denne boksen er jo bare helt rå. Den får stå på Preben sitt rom. 


  
Her er den andre boksen.

onsdag 3. mars 2010

Tre like strikkegensere

Jeg var hjemme hos mamma og de igår, og da fikk jeg en skikkelig fin overaskelse.Hun hadde strikket en genser til hver av guttene i deilig babyull som ikke klør. Så da må jeg bare vise de frem i de fine gensrene.

 
Nydelige lille prinsen min i ny fin strikkegenser.

 
Her har dere stolen damer!

tirsdag 2. mars 2010

Gammel sjenk til restaurering

 
 Her er altså den sjenken som min kjære kom hjem med igår. 
Den skal vaskes, pusses og males. Gleder meg til å gå i gang. Da skal dere få se hvor fin den blir.
Den stolen som han også kom hjem med var ikke noe særlig syns jeg, så den går på bålet tror jeg, viss ikke noen vil ha den.

 


Der hvor utskjæringene er kan man åpne, for der er det en sjult skuff. Litt artig i grunn. Jeg tror møbelet er fra ca 50 tallet.

mandag 1. mars 2010

HJEMMELAGDE VIMPLER




Da har jeg laget vimpler til Theodor sitt rom. Jeg fikk ideen etter å ha sett på bloggen til Lindus.Jeg syns det pyntet veldig opp på dette lille barnerommet. Dette brukte jeg: 5 forskjellige mønstrede ark i farger som passet til det øvrige interiøret i rommet, to meter grov hyssing og teip.
Det tok meg ca 15 min fra jeg kom på at jeg ville lage en slik til den var ferdig.

Nå gleder jeg meg skikkelig til loppemarked-sesongen begynner. Jeg har litt lopper i blodet tror jeg, hi hi.
I dag kom min kjære hjem med en gammel sjenk og en stol som han hadde fått av noen. Så da skal sjenken males og jeg skal prøve å selge den på finn. Bilde kommer.  "Følg med i morgen"