fredag 13. august 2010

Oppussing av avisbord.

Før
Dere husker sikkert dette bordet jeg kjøpte for en uke siden på Miljømarkedet i by`n.
Nå har det fått sine to strøk med antikkhvit maling, pluss et møte med sandpapiret. Jeg syns det ble nydelig, men det er jo smak og behag, og delte meninger  når det gjelder hvite møbler. Ta en titt på resultatet om du vil! 

Etter

Her tenkte jeg at det skulle få stå, med alle interiørbladene mine i.




søndag 8. august 2010

bidrag til NIB; sommerstemning!

En stor bukett blåklokker gir meg deilig sommerfølelse
En hekleduk på bordet gir meg følelsen av å være på landet
Denne spisestuen er fra 1880 og tar oss med 130 år tilbake i tid
Mitt konsollbord er stesjet i sommerglade farger og noen blomster.

Da håper jeg dere har kost dere med mine sommerbilder.





lørdag 7. august 2010

Nytt bruktkupp!

Her en dag så skulle jeg til byn for å se igjennom bildene vi har tatt hos Fame. Uten unger i baksetet kunne jeg jo fått gjort noe annet og... Jeg ser på klokken i det jeg kjører over puddefjordbroen. klokken viser 15.40. jeg skal være hos fame kl.16.00. Har jeg tid å stikke innom min favoritt-bruktbutikk som liger rett under puddefjordsbroen på bysiden? Jeg kan jo bare rase raskt igjennom, viss jeg bruker bare 5 min, så går det. Jeg tar av i krysset ved mølenpris etter broen, og parkerer utenfor miljømarkedet. Jeg tar et raskt overblikk det inne og får øye på et fint avlastningsbord med aviskurv under. oy, den der må jeg skjekke prisen på tenkte jeg. 95 kroner stod det. Jeg spør damen i butikken om jeg kan få det for 80, og hun sier JA! Så for nette 80 kroner ble dette koselige bordet mitt. Det er litt rokokkopreget, og det liker jo jeg. Viss du ser på formen på bordplaten så er den litt bølgete.

Jeg skal male det hvitt og kansje sette på noe tekst eller sjablong.

Her Ser dere hvor det har fått plass forløpig. Jeg tenkte etter hvert å ha det i stuen, men vil bare male det først.

Jeg tror jeg må haste til en butikk å kjøpe maling, for jeg gleder meg sånn til å se det ferdig. Ha en strålende helg alle sammen.

torsdag 5. august 2010

En nydelig augustdag!

Roser som jeg har "stjålet" fra et gammelt ubebodd hus her i nabolaget. Syns rett og slett det var for gale å bare la de stå der til ingens glede. 

Se så fint det ble på stuebordet mitt da?

Svigermor kom med rips til oss, så da var det bare å sette i gang med rensingen!
Vi har vert så heldig å fått en ripsbærbusk av svigerforeldrene mine, og i tilleg til det kom de med en stor bakke full i rips, pluss en stor bolle med vaffelrøre, og en pose med nybakte ferske skillingsboller. Har jeg snille svigerforeldre eller?


Ca 3 liter ble det ferdig renset.
En liten spidermangutt som koser seg med rips og vaniljesaus.


Preben, Jacob og Theo bader i det nye bassenget.
Kvelden tilbrakte vi på Ågotnes hos søster Toril. Preben har overnatter der siden tirsdag, og da vi skulle ut å hente han ville han så gjerne bli en dag til, og siden han hadde vert så grei  fikk han lov til det. Så vi dro hjem igjen uten Preben, he he.

Første fisken vi fikk.
Det var jaggu stas med en liten fisk svømmende rundt i baljen.
Vi fikk ca en fisk i munuttet altså. nesten med det samme vi slapp snøret uti bet en liten fisk på og vi dro opp. alle ungene fikk prøve, men ikke alle var tålmodig nok til å holde fiskestangen i ro i et minutt, he he. Theodor fikk sin egen fiskestang og jammen fikk han fisk. Verdens kryeste og sjønneste fjes var det som smilte til meg og sa:" Sant eg fikk min egen fisk?!"

Se så fin fisk!
Koselig brygge mellom naustene i deilig kveldsol.
Dette var rett og slett en perfekt sommerdag og kveld. Sånne dager kan man leve lenge på.