fredag 29. januar 2010

God helg

På torsdag var jeg på fretex og snopte meg det runde rokokkobordet på bildet her. 200 kroner kun.
Jeg lurer fortsatt på om jeg skal male disse møblene hvite, eller svart, eller pusse de og lakke de på nytt. Det er lov å komme med forslag.
Måtte bare ha med et bilde av Theo-gutten. Han våknet opp igjen i kveld, og satt inne i stuen med meg i flere timer og så på bilder på pcen og drakk kaffemocca med meg. Og så skulle jeg bare inn på badet og klippe neglene hans før jeg la han igjen, men da begyndte jeg å klippe håret hans og. Litt sent da, klokken 23 var jeg ferdig. Ble han ikke kul?

onsdag 27. januar 2010

Barnerom

Sjarmerende, stripete fillerye.
Tre små søte knagger som vi har fått av Synnøve K.





Jeg kjøpte et teppe til Theodor sitt rom i går. Det viste seg at de lekte mye mer på Preben sitt rom, siden der var det et herlig teppe å sitte og leke på. Så derfor ville eg ha et teppe på Theodor sitt rom og. Her kan dere se det nye teppet, og det nye skapet som jeg nettop malte. Det er meningen at Rene skal henge det opp på veggen når han har tid. Jeg tenkte å henge det ca 20 cm over bakken, slik at det blir passelig høyde for Theo å leke oppå skapet.

tirsdag 26. januar 2010

Nye gardiner til stuen

Slik så denne kroken ut i januar i fjord, og under er slik den ser ut nå.

Slik så stuen min ut klokken 9 i kveld, og under ser dere en liten forvandling jeg fikk til på noen få minutter. Jeg bare elsker å forandre på ting i stuen.


mandag 25. januar 2010

Aron, en aktiv liten krabbat

Luringen min!

Lillegutt er ikke så liten lenger. Han skal klare alt. Selv om han har sele på klatrer han rett utav denne stolen. Flere ganger har han kommet seg helt utav, he he. Det er jo så gøy å se utviklingen i denne alderen. Krabbing, opp å sitte selv, spise mat, klappe søte, osv. Jeg gleder meg til alt han skal lære.

onsdag 20. januar 2010

Skap til leker

Et kontor-skap fra Ikea skulle bli skap til oppbevaring av leker på Theo sitt rom.
(Legg merke til hvor nærmt malerspannet Aron ligger. Rett etter at dette bilde ble tatt veltet han spannet og halve malingen randt ut på gulvet. Den rakkaren altså.)
Og da måtte det nesten bli hvitt først. Skal komme med et bilde til når vi har fått hengt det på plass på rommet hans.

tirsdag 19. januar 2010

Den gylne spisestuen!

Denne lille sjenken hører til spisestuen min. Her har ungene fått ha
sine hobby-ting, dom maling, farger, saks og lim, play-dough ol.

Spisestuen er hele 200 år gammel.(Napoleon sin tid, he he)Den er kjempefin
og solid fortsatt. Kjøpte den på finn.no fra en gammel herskapsgård i Bergen.

litt detaljer fra stuen

Dette er det som står på den høye sjenken nå.
Aviskurven jeg kjøpte for 20 kroner på loppemarked
har fått seg en liten facelift. Den var gul.
En liten hjemmesnekret furukrakk ble mye penere da den ble hvit.
Og til slutt vil jeg vise frem det nye speilet mitt som jeg fikk til jul av min mann.

Lage plakat



I dag vil jeg vise en plakat som jeg nettop har laget. Synes jeg hadde så mange skjønne bilder av nest minsten fra i sommer at jeg ville bruke dem til noe mer enn bare å ha de liggende på pc-en. Så da gikk jeg inn på ifolor.no og så hvilke muligheter de hadde for utprint. Jeg ble straks begeistret for å lage plakat. Så nå nyter jeg de herlige bildene av Theo hver gang jeg går forbi rommet hans, for plakaten ble nemlig hengt opp på døren hans. Dette må jo være et knallbra tips til alle dere som har så skjønne barn. Jeg skal laste opp noen flere bilder av interiørting seinere i dag. Hade så lenge

mandag 18. januar 2010

Gammel Hansakasse til håndklær

Denne gamle bruskassen fra Hansa fant jeg nede i naustet som vi disponerer. Jeg vasket den og satt den på badet. Synes den var grei til å ha håndklær i. Lettvint å legge på plass håndklene og i tilleg så er det dekorativt. Jeg tok bildet nå i kveld, så det ble litt mørkt og kornete.

nybegynner i faget


Ja da har jeg slengt meg på denne bloggingen jeg og. Jeg gleder meg til å dele litt bilder av mine barn, litt hværdagsliv, og selvfølgelig interiør.Men dere må være litt tålmodig med meg, for dette er nytt for meg. Bildet over er av Theodor da han tok sine første skritt. Det er litt sånn jeg føler meg nå, på mine første skritt i bloggverden.